Borrelen en proosten

Bij R Port in Hoek van Holland is het altijd gezellig, zeker als de drankjes op tafel komen. Of je nu zin hebt in een koud glas peroni, een fles blush, mooie cocktails of gewoon een goede bak koffie, bij ons kan het allemaal.

borrel, cocktails hoek van holland R Port

meer eten en drinken

01.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Ontbijt

Begin je dag met een zonnige start met ons uitgebreide ontbijt met uitzicht op de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland.

02.

Lunchen hoek van holland Strandtent R Port

Lunchen

Onze kaart staat vol heerlijke smikkels, van Koreaanse bao buns tot een zoete aardappelsoep. Maar ook gerechten als kroketten voor de klassieke trek staan op het menu. 

03.

Strandtent hoek van holland R

Borrelen en proosten

Of je nu zin hebt in een klein fuifje of een borrel met de voetjes in het zand het kan bij ons allemaal. Zelfs als het buiten guur en koud is heeft R Port een heerlijke sfeer. 

04.

Eten Hoek van holland R Port

Eten en diner

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend.

Strandtent hoek van holland R

Cocktails Hoek van Holland

Ben je klaar om te shaken en te stirren? Onze bartenders mixen de sterren van de hemel om jou de perfecte cocktail te serveren. Van klassiekers als de Mojito en de Piña Colada tot onze eigen huisgemaakte creaties, de cocktailkaart is een avontuur op zich.

Echte belevingen, echte verhalen

High Wine Hoek van Holland

Een High Wine arrangement is voor onze gezellige en vaak drukke zaak een pain in the ass gebleken. Toch ontvangen wij jouw en je gezelschap graag en adviseren we jullie om een reservering te maken en lekkere hapjes en drankjes van onze kaart te bestellen. Reserveer een plek op het terras of in onze gezellige Lodge bij de haard. 

Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 45
Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 25

High Tea Hoek van Holland

Kun je de geur van vers gebakken scones al ruiken? Jammer zeg! Want bij ons zijn ze niet te verkrijgen. Wij zijn namelijk van High Tea arrangementen afgestapt om de snelheid en service in de rest van R Port te behouden. Maar we ontvangen jullie natuurlijk graag voor een lunch of  een borrel met bites!