pasen bij R POrt

Tijdens de beide Paasdagen  is het weer gezellig  vertoeven in Beachclub R Port. Zowel 1ste als 2de Paasdag serveren we een heerlijke Paasbrunch.  Onze uitgebreide Paasbrunch bestaat o.a. uit luxe broodjes, vers fruit, zalm wraps, diverse vleeswaren, pannenkoeken, soep, heerlijke eiergerechten, snacks en vegetarische gerechten en zoetigheden.  Helemaal genieten dus.

– 11.00 tot 13.00 uur met natafelen tot 14.00 uur
– Volwassenen: €35
– Kids 4 tot 12 jaar: €17.50
– Kids 0 tot 3 jaar: €7.50
– Drankjes op nacalculatie

En overdag? Dan kan je gewoon binnen waaien en à la carte genieten van muziek, het prachtige uitzicht en veel gezelligheid. Reserveren is overdag niet mogelijk.

Pasen, hoek van holland, paasbrunch
kerstbrunch, strandtent, westland, rotterdam

Sfeervolle Paasbrunch Hoek van Holland

Dit jaar presenteren wij een gezellige Paasbrunch buffet vanuit onze open keuken. Jullie kunnen aan een van de gezellige tafels genieten van allerlei lekkernijen die horen bij een complete Paasbrunch op het strand. Een aantal gerechtjes serveren wij aan tafel. 

meer eten en drinken

01.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Ontbijt

Begin je dag met een zonnige start met ons uitgebreide ontbijt met uitzicht op de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland.

02.

Lunchen hoek van holland Strandtent R Port

Lunchen

Onze kaart staat vol heerlijke smikkels, van Koreaanse bao buns tot een zoete aardappelsoep. Maar ook gerechten als kroketten voor de klassieke trek staan op het menu. 

03.

Strandtent hoek van holland R

Borrelen en proosten

Of je nu zin hebt in een klein fuifje of een borrel met de voetjes in het zand het kan bij ons allemaal. Zelfs als het buiten guur en koud is heeft R Port een heerlijke sfeer. 

04.

Eten Hoek van holland R Port

Eten en diner

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend.

Kerstbrunch strandtent hoek van holland

Vrolijk Pasen bij strandtent R Port

Bij onze strandtent R Port in Hoek van Holland kun je tijdens de paasdagen heerlijk genieten van een uitgebreide brunch, of gezellig binnenlopen voor een smakelijke lunch of diner. Ons menu is speciaal samengesteld om jou en je dierbaren te verwennen met heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht op het strand. Of je nu de ochtend wilt beginnen met een feestelijke brunch of de avond wilt afsluiten met een verrukkelijk diner, bij R Port ben je altijd welkom om te genieten van heerlijk eten in een ontspannen en sfeervolle setting. Kom langs en vier Pasen met ons!

Pasen, hoek van holland

pasen met de familie en vrienden

Na een smakelijke maaltijd bij R Port in Hoek van Holland, nodigen we je uit om heerlijk uit te waaien en te ontspannen op het strand of langs de prachtige waterweg met zijn bedrijvige scheepvaart. Maak een ontspannende wandeling langs de kustlijn, voel het zachte zand onder je voeten en luister naar het rustgevende geluid van de golven die zachtjes tegen de kust aanspoelen. Of bewonder de indrukwekkende schepen die voorbijvaren op de waterweg, terwijl je geniet van de verfrissende zeelucht. De combinatie van lekker eten bij R Port en de natuurlijke schoonheid van Hoek van Holland maakt jouw paasuitje tot een onvergetelijke ervaring. Kom bij ons langs en geniet van een dag vol culinaire verwennerij en ontspanning aan zee!

Echte belevingen, echte verhalen