BBQ op het strand

Zin in een onvergetelijke BBQ aan de kust? Bij R Port in Hoek van Holland regelen we dat voor je! Een BBQ op het strand is de ultieme manier om te genieten van heerlijk eten terwijl je uitkijkt over de zee.

BBQ op het strand hoek van holland
Strandtent hoek van holland_R Port

Onze BBQ op het strand-service

We bieden een compleet verzorgde BBQ-service aan. Of je nu met een kleine of grote groep bent, we hebben voor ieder wat wils. Onze chefs staan klaar om de heerlijkste vlees- en visgerechten voor je te grillen.

Echte belevingen, echte verhalen

Opties voor Barbecuen aan het strand

We hebben verschillende BBQ-pakketten samengesteld. Of je nu houdt van klassiek barbecuen of liever gaat voor een luxe BBQ-ervaring, bij ons is alles mogelijk. Ook voor de vegetariërs hebben we smakelijke opties.

Natuurlijk is het ook super gezellig om op het openbare strand een barbecue aan te steken. Maar.. lees hier de regels voor Hoek van Holland strand BBQ 

Strandtent hoek van holland R Port Steak op steen

Wat onze BBQ in Hoek van Holland Uniek Maakt

Wat onze BBQ in Hoek van Holland uniek maakt, is de fantastische locatie aan het strand, de verse ingrediënten en onze ervaren chefs. Met de golven op de achtergrond en een zonsondergang die de lucht kleurt, wordt jouw BBQ een ervaring om nooit te vergeten.

En Parkeerproblemen? Niet bij ons! Rondom onze locatie in Hoek van Holland zijn er genoeg parkeermogelijkheden. Dus kom gerust met de auto, er is plek zat!

Reserveer jouw BBQ in Hoek van Holland

Ben je enthousiast geworden? Reserveer dan nu je BBQ in Hoek van Holland bij R Port en beleef een geweldige dag met je vrienden, familie of collega’s. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze andere arrangementen