Lunchen Hoek van Holland

Bij R Port is lunchen te Hoek van Holland een feestje op zich. Je komt hier niet alleen voor de knorrende maag, maar ook voor die frisse zeelucht en het uitzicht waar je u tegen zegt. Onze kaart staat bomvol lekkers, van die oude vertrouwde tosti tot aan vernieuwende gerechtjes, allemaal met een lokale twist.

Lunchen hoek van holland strand R Port
Lunchen hoek van holland strand R Port

Uitzicht om tijdens je lunch van te smullen

Bij ons krijg je bij die lekkere lunch ook een prachtig uitzicht cadeau. Terwijl je je tanden zet in onze gerechten, kijk je uit over het strand, zee en de haven. Eten met het zicht op een levend schilderij van kleurrijke container schepen.  

meer eten en drinken

01.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Ontbijt

Begin je dag met een zonnige start met ons uitgebreide ontbijt met uitzicht op de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland.

02.

Lunchen hoek van holland Strandtent R Port

Lunchen

Onze kaart staat vol heerlijke smikkels, van Koreaanse bao buns tot een zoete aardappelsoep. Maar ook gerechten als kroketten voor de klassieke trek staan op het menu. 

03.

Strandtent hoek van holland R

Borrelen en proosten

Of je nu zin hebt in een klein fuifje of een borrel met de voetjes in het zand het kan bij ons allemaal. Zelfs als het buiten guur en koud is heeft R Port een heerlijke sfeer. 

04.

Eten Hoek van holland R Port

Eten en diner

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend.

Echte belevingen, echte verhalen

Zo. Zin in lunchen hoek van holland?

Speciale wensen of alvast een plekje reserveren? Dit kan gemakkelijk via deze site. Wij zorgen dat je lunch in Hoek van Holland een feestje wordt.

Of je nu met collega’s komt, de familie of een leuke date, onze relaxte sfeer en vlotte bediening maken elk moment gezellig.

Dus, ben je klaar voor de lekkerste lunch in Hoek van Holland? Bij R Port wachten de smakelijkste gerechten en het leukste team je op!

Lunchen, hoek van holland
Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 59

Kom lunchen op het strand!

Lunchen bij R Port is gewoonweg het beste plan dat je vandaag kunt maken! Hier krijgt de alledaagse lunch een beachy twist. Stel je voor: het zonnetje dat je verwarmt, de frisse zeelucht, en een menu om je vingers bij af te likken. Van frisse salades tot stevige broodjes, we hebben voor ieder wat wils. En hey, een beetje zand tussen je tenen is het perfecte excuus om die strakke kantoorschoenen een dagje thuis te laten. Vergeet de drukte van de stad en kom genieten van een lunch waar je de golven bijna kunt proeven. Lunchen bij R Port is niet zomaar lunchen, het is een mini-vakantie in het midden van je dag!