Kerst bij R POrt

Ik zit hier zo alleen Kerstfeest te vie… Oh nee toch niet! Tijdens de beide kerstdagen is het sfeervol vertoeven in Beachclub R Port. Zowel 1ste kerstdag als 2de Kerstdag presenteren we een heerlijke Kerstbrunch en driegangendiner. Onze uitgebreide Kerstbrunch bestaat uit luxe broodjes, vers fruit, diverse vis, vlees en vegetarische gerechten en huisgemaakte salades. Tijdens ons driegangendiner heb je keuze uit een gangbaar vis, vlees en vegetarisch menu in een kleurrijk jasje. Helemaal genieten dus.

– 11.00 tot 13.00 uur met natafelen tot 14.00 uur
– Volwassenen: €35
– Kids 4 tot 12 jaar: €17.50
– Kids 0 tot 3 jaar: €7.50
– Drankjes op nacalculatie

En overdag? Dan kan je gewoon binnen waaien en à la carte genieten van muziek, glühwein en veel gezelligheid. Reserveren is overdag niet mogelijk.

kerst diner strandtent, westland, hoek van holland
kerstdiner, strand, rotterdam, hoek van holland

3 gangen kerst diner bij R Port

1ste en 2de kerstdag  avond serveren wij een  heerlijk  3 gangen diner. Reserveer een gezellige tafel. Zowel in onze warme lodge als in The main hebben we een sfeervol kerst decor. Kids zijn vanaf 9 jaar welkom. 

– Aanvang tussen 19.00 en 20.00 uur
– Volwassenen: €57.50
– Kids 9 tot 12 jaar: €25
– Drankjes op nacalculatie

Kerst menu`s 
Vis
* Mini pompoen *  Zeebaars filet * Kerstdessert 
Vlees
* Gerookte eendenborst * Steak on the Rock * Kerstdessert
Veggie
* Mini pompoen * Spitskool  beurre noisette  * Kerstdessert 

Het is mogelijk om onderling gerechten te wisselen. 

kerstbrunch, strandtent, westland, rotterdam

Cozy Kerst brunch Hoek van Holland

Dit jaar presenteren wij een gezellig kerstbrunch buffet vanuit onze open keuken. Jullie kunnen aan een van de gezellige tafels genieten van allerlei lekkernijen die horen bij een complete kerstbrunch op het strand. Een aantal gerechtjes serveren wij aan tafel. 

meer eten en drinken

01.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Ontbijt

Begin je dag met een zonnige start met ons uitgebreide ontbijt met uitzicht op de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland.

02.

Lunchen hoek van holland Strandtent R Port

Lunchen

Onze kaart staat vol heerlijke smikkels, van Koreaanse bao buns tot een zoete aardappelsoep. Maar ook gerechten als kroketten voor de klassieke trek staan op het menu. 

03.

Strandtent hoek van holland R

Borrelen en proosten

Of je nu zin hebt in een klein fuifje of een borrel met de voetjes in het zand het kan bij ons allemaal. Zelfs als het buiten guur en koud is heeft R Port een heerlijke sfeer. 

04.

Eten Hoek van holland R Port

Eten en diner

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend.

Kerstbrunch strandtent hoek van holland

Magic Kerst feest of kerstborrel

Kerstfeest in combinatie met Kerstdiner
Op zoek naar een unieke locatie voor een Kerstfeest inclusief Kerstdiner of Kerstborrel? Helemaal leuk. De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot circa 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend Kerstfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band. Onze main heeft plaats voor 200+ personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

Geen dansje zonder brandstof. Wat dacht je van een uitgebreid driegangendiner met de keuze uit een vlees-, vis- of vega gerecht en een heerlijk dessert. Liever wat kleinere hapjes? U vraagt, wij draaien:) Dan is een walking dinner in de vorm van een wandeling door onze menukaart perfect.

Kerst hoek van holland strandtent

Origineel Kerstpakket

Ligt het kaasplankje van je vorige Kerstpakket nog te zweten in de kast? Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan. Wat dacht je van een Kerstpakket van Beachclub R Port met daarin een heerlijke fles Noble Vines Collection 337 Cabernet Sauvignon, oftewel een lekker flesje rood, een industriële waxinelichtjeshouder en een cadeaubon ter waarde van €50 euro.

Deze heerlijke eetwijn is een rijpe cabernet. In de geur enorm veel rood- en zwart fruit, cassis en kersen. De smaak is lekker stevig. Mooi rijpe tannines, wat kruidigheid, met in de finale zwarte bessen, bramen en witte peper. Dus uh, waar wacht je nog op?

De kosten voor het R Port Kerstpakket zijn €62.50.

Echte belevingen, echte verhalen