Eten Hoek van Holland

Trek in iets lekkers? Bij Eten Hoek van Holland weten we wel hoe we je smaakpapillen moeten verwennen. Ons menu is een culinair feestje, van zinderende zeevruchten tot badass burgers, er is voor ieder wat wils. 

Lees meer over onze keuken op deze pagina.

Eten Hoek van holland R Port
Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 92

Dineren hoek van holland

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend. Of je nu zin hebt in, crunchy salades, mosselen of een mals stuk tournedos, je verlaat de tafel met een glimlach

Echte belevingen, echte verhalen

meer eten en drinken

01.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Ontbijt

Begin je dag met een zonnige start met ons uitgebreide ontbijt met uitzicht op de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland.

02.

Lunchen hoek van holland Strandtent R Port

Lunchen

Onze kaart staat vol heerlijke smikkels, van Koreaanse bao buns tot een zoete aardappelsoep. Maar ook gerechten als kroketten voor de klassieke trek staan op het menu. 

03.

Strandtent hoek van holland R

Borrelen en proosten

Of je nu zin hebt in een klein fuifje of een borrel met de voetjes in het zand het kan bij ons allemaal. Zelfs als het buiten guur en koud is heeft R Port een heerlijke sfeer. 

04.

Eten Hoek van holland R Port

Eten en diner

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend.

Chillen en Grillen

Elk tent heeft z’n eigen pareltjes, en wij dus ook. Onze huis specials moet je echt een keer geproefd hebben. Vooral de verse vis en seizoensspecials zijn de bom. Kom zelf proeven waarom de mensen hier graag terugkomen om te eten in Hoek van Holland.

Bij R Port is vlees eten een interactieve ervaring. We serveren je favoriete stukje vlees op een hete steen, zodat je zelf aan tafel de perfecte garing bereikt. Het is niet alleen superleuk, maar ook waanzinnig lekker. Een ervaring die je niet mag missen!

Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 40
Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 48

Vegan Vibes

Plant-based plezier is geen enkel probleem hier. Onze vegan gerechten zijn niet alleen lief voor Moeder Natuur, maar ook een feestje voor je smaakpapillen. Probeer onze creatieve creaties en ervaar groen genot!

Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 21

Vis Feest Bij R Port

Onze ligging nabij de zee geeft ons toegang tot de meest verse vangst van de dag. Van sappige garnalen tot perfect gegrilde zalm, de oceaan ligt hier letterlijk op je bord. Een betere plek voor visliefhebbers is er niet!

Kerst hoek van holland strandtent

en nu? Eten hoek van holland!

Bij ons geniet je niet alleen van het eten hoek van holland, maar ook van de gezellige sfeer. Met een bijzonder en toch gezellig interieur, creëren we een warme en uitnodigende ambiance. Of je nu binnen zit of op ons zonnige terras tijdens het diner hoek van holland, je zult je direct op je gemak voelen.