Feestdagen Hoek van Holland

Feestdagen Hoek van Holland zijn bij R Port altijd één groot feest! Of het nou Kerst, Pasen, Vader- of Moederdag is, we pakken altijd flink uit. Gezelligheid kent geen tijd, en zeker niet op deze speciale dagen. Bij ons vier je de feestdagen met je voeten in het zand, een lekker hapje en drankje in de hand, en een uitzicht om van te smullen. R Port is dé plek waar tradities en het strand samenkomen. Kom langs en maak van elke feestdag een stranddag!

Strandtent hoek van holland R Port ontbijt
kerst, strandtent, hoek van holland, rotterdam

Kerst bij R Port Hoek van Holland

De feestdagen zijn magisch bij R Port! Vier Kerstmis met een uitgebreide kerstbrunch of heerlijk driegangendiner aan het strand van Hoek van Holland. Met een sfeervolle fijne ambiance en het ruisen van de golven op de achtergrond, wordt het een Kerst om nooit te vergeten. Reserveer tijdig je plekje en ervaar een onvergetelijke Kerst bij R Port. We zien je!

Paasbrunch Hoek van Holland

Paasbrunch Hoek van Holland

Pasen is de tijd van samenzijn en wat is er nu beter dan een gezellige brunch aan het strand? Bij R Port serveren we een uitgebreide paasbrunch met een prachtig uitzicht op zee. Geniet van versgebakken broodjes, een assortiment van fijne vleeswaren, kaasjes en uiteraard een eitje. Reserveer je plekje en vier Pasen met een heerlijke brunch bij R Port.

Strandtent hoek van holland R Port 1120x1400 2023 70

Strandopening Hoek van Holland

Als de lente eraan komt betekent dat het strandseizoen in Hoek van Holland officieel van start gaat. Bij R Port vieren we de strandopening groots! Een dag vol zon, zee en strandplezier. Kom en ervaar de frisse zeebries terwijl je geniet van live muziek, heerlijke hapjes en drankjes. Het is de perfecte manier om het nieuwe strandseizoen in te luiden.

Echte belevingen, echte verhalen

meer eten en drinken

01.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Ontbijt

Begin je dag met een zonnige start met ons uitgebreide ontbijt met uitzicht op de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland.

02.

Lunchen hoek van holland Strandtent R Port

Lunchen

Onze kaart staat vol heerlijke smikkels, van Koreaanse bao buns tot een zoete aardappelsoep. Maar ook gerechten als kroketten voor de klassieke trek staan op het menu. 

03.

Strandtent hoek van holland R

Borrelen en proosten

Of je nu zin hebt in een klein fuifje of een borrel met de voetjes in het zand het kan bij ons allemaal. Zelfs als het buiten guur en koud is heeft R Port een heerlijke sfeer. 

04.

Eten Hoek van holland R Port

Eten en diner

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend.