Ontbijt Hoek van Holland

Een ontbijt Hoek van Holland met het eerste licht van de zon, de frisse zeelucht en een uitgebreid ontbijt wachten op je bij R Port. Onze ontbijtservice biedt een scala aan smakelijke opties om je dag goed te beginnen.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent
Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Lekker wakker worden met een ontbijtje aan zee

De zon komt op, de zeelucht is fris; tijd voor ontbijt! je ontbijt Hoek van Holland staat bij R Port klaar. De de koffie en wachten de croissants op je.

Onze fluffy pannenkoeken met vers fruit zijn niet te missen. Of wat dacht je van een gezonde avocado-toast? Alles vers en klaar om je dag goed te starten.

meer eten en drinken

01.

Ontbijt hoek van holland R Port strandtent

Ontbijt

Begin je dag met een zonnige start met ons uitgebreide ontbijt met uitzicht op de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland.

02.

Lunchen hoek van holland Strandtent R Port

Lunchen

Onze kaart staat vol heerlijke smikkels, van Koreaanse bao buns tot een zoete aardappelsoep. Maar ook gerechten als kroketten voor de klassieke trek staan op het menu. 

03.

Strandtent hoek van holland R

Borrelen en proosten

Of je nu zin hebt in een klein fuifje of een borrel met de voetjes in het zand het kan bij ons allemaal. Zelfs als het buiten guur en koud is heeft R Port een heerlijke sfeer. 

04.

Eten Hoek van holland R Port

Eten en diner

Als je hier aanschuift, zit je gebakken. Onze keukenprins(ess)en toveren de meest smakelijke gerechten op tafel, altijd vers en verrassend.

Echte belevingen, echte verhalen

Ontbijt hoek van holland: Vragen of reserveren?

Met je vrienden, familie of lekker alleen, de relaxte vibe hier maakt je ontbijtje helemaal af. Binnen in onze knusse strandtent of buiten op het zonnige terras, jij kiest!

Nieuwsgierig naar ons menu of wil je vast een plekje reserveren? Bel ons even en we regelen het voor je. Bij R Port kickstart je je dag met een smile!

Ontbijt strandtent