Feestlocatie Hoek van Holland

Zin in een knalfeest bij onze Feestlocatie Hoek van Holland? Bij R Port ben je aan het juiste adres. Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft plant, wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Met de zee als achtergrond en het zand tussen je tenen, is R Port dé feestlocatie waar iedereen het nog lang over zal hebben.

feestlocatie hoek van holland
Strandtent hoek van holland_R Port

Jouw Feestlocatie, Onze Zorg

Bij R Port luisteren we naar jouw wensen. Van intieme samenkomsten tot grote partijen, wij fixen het. Onze feestlocatie is super flexibel, en ons team staat klaar om jouw feest tot in de puntjes te regelen. Denk aan themafeesten, live muziek of een DJ die de voetjes van de vloer krijgt.

Echte belevingen, echte verhalen

Unieke feestlocatie in Hoek van Holland

Feesten op de feestlocatie  van Hoek van Holland strand, beter wordt het niet. Onze feestlocatie biedt een prachtig uitzicht op zee en een heerlijke, ontspannen sfeer. Perfect voor zomerse strandfeesten of romantische avondgala’s. En wat het weer ook doet, wij zorgen ervoor dat je feest altijd doorgaat. Onze binnenruimtes zijn net zo mooi en gezellig als buiten.

Strandtent hoek van holland R Port Steak op steen

Feestlocatie met eten en Drinken om van te Smullen

Wat is een feest zonder goed eten en drinken? Bij R Port verrassen we je met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Of je nu gaat voor een chique diner, een informele BBQ op het strand, of een uitgebreid buffet, wij zorgen voor topkwaliteit. Onze chef-koks zijn meesters in hun vak en maken jouw feestmaaltijd helemaal naar wens.

En Parkeerproblemen? Niet bij ons! Rondom onze locatie in Hoek van Holland zijn er genoeg parkeermogelijkheden. Dus kom gerust met de auto, er is plek zat!

Onze andere arrangementen