Expeditie Robinson Hoek van Holland

ūüĆī Ontsnap aan de dagelijkse sleur en duik met ons mee in een avontuurlijke wereld vol uitdagingen! Bij R Port, d√© strandtent in Hoek van Holland, bieden we jou en je gezelschap de kans om deel te nemen aan onze spannende Expeditie Robinson Games. Of je nu een bedrijfsevenement plant of gewoon een gezellig dagje uit wilt organiseren met vrienden en familie, deze activiteit is geschikt voor jong en oud, sportief en niet sportief.

 

Strandtent hoek van holland R Port 933x1400 2023 24
Teambuilding Hoek van Holland

Expeditie Robinson = de beste teambuilding

Wat kun je verwachten tijdens onze Expeditie Robinson Games? Een geweldige mix van fysieke en mentale uitdagingen die je teamgeest zullen testen. Bouw samen een katapult, ga de strijd aan in de proeven en werk als een hecht team om de ultieme Robinson te worden. Het draait allemaal om strategie, samenwerking en doorzettingsvermogen.

En dat is nog niet alles! Na de spannende Expeditie Robinson Games nodigen we je uit om te genieten van een heerlijke BBQ of lunch, rechtstreeks aan het prachtige strand van Hoek van Holland. Ontspan, geniet van het zonnetje en bespreek jullie avonturen terwijl je smult van heerlijk eten.

Of je nu een bedrijfsevenement wilt organiseren dat teambuilding bevordert of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit met vrienden en familie, onze Expeditie Robinson Games zijn de perfecte keuze. Het is een onvergetelijke ervaring die jullie nog lang zullen bijblijven.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem vandaag nog contact met ons op om je Expeditie Robinson Games-avontuur te plannen bij R Port in Hoek van Holland. We kijken ernaar uit om samen met jou en je team op avontuur te gaan! 

Echte belevingen, echte verhalen

Expeditie Robinson met een BBQ

We hebben twee BBQ-pakketten samengesteld. Of je nu gaat voor ons basis arrangement of je gaat liever¬† voor de uitgebreidere optie, wij hebben veel ervaring. Ook voor de vegetari√ęrs hebben we smakelijke opties.

Teambuilding strandtent

EVENT partners & R-PORT

Het is belangrijk om voor jullie  gekozen activiteiten samen te werken met ervaren en professionele event partners. Wij werken samen met o.a.: 

Teambuilding strandtent

Onze andere arrangementen