Parkeren Hoek van Holland

Welkom bij Beachclub R Port, dé bestemming aan Hoek van Holland Strand. We willen uw strandbezoek zo aangenaam mogelijk maken, en daarom vertellen we u graag alles over onze eenvoudige, gratis parkeermogelijkheden op slechts 2 minuten lopen van onze beachclub. In de winter hebben wij dit pad verlicht en is het te zien vanaf de parkeerplaats. Met maar liefst 1250 beschikbare parkeerplaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een plekje.

In de winter maanden staat de slagboom bij Roompot open zodat er ook direct aan onze strandtent geparkeerd kan worden. Volg hiervoor de route van de 2de afbeelding op deze pagina.

Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig lunchen in Hoek van Holland!

*Klik op kaart voor de grote parkeerplaats

Gratis Parkeren Hoek van Holland

Waarom Gratis Parkeren bij Hoek van Holland Strand?

  1. Gemak en Kostenbesparing: Gratis parkeren betekent dat je zonder extra kosten kunt genieten van een dag aan het strand. Geen gedoe met parkeertarieven; je kunt gewoon ontspannen en van je tijd aan zee genieten.

  2. (Meestal) ruimte in overvloed: Met 1250 beschikbare parkeerplaatsen is er meestal genoeg ruimte voor iedereen. Natuurlijk adviseren wij wel om op tijd te vertrekken van huis. 

  3. Met minder weer snel binnen: Je kunt gratis je wagen stallen en bent dan snel binnen met minder weer om te genieten in onze warme ambiance.  

*Klik op kaart voor de parkeerplaats

Parkeren voor Invaliden

Voor invaliden zijn er speciale parkeerplaatsen beschikbaar nabij het strand. Deze plekken zijn breder en bieden gemakkelijke toegang tot de strandfaciliteiten.

Voor bezoekers met een beperking zijn er speciale invalideparkeerplekken beschikbaar. Deze plekken zijn breder en dichtbij de ingangen gelegen, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de faciliteiten. Het is wel belangrijk om je invalideparkeerkaart zichtbaar achter de voorruit te leggen. Je kunt hiervoor de borden van Roompot volgen en daar door de slagboom. 

Metro Hoek van Holland

Heb je geen zin in parkeergedoe? Pak dan de metro. Metrostation Hoek van Holland Haven is goed te bereiken en brengt je snel naar de omliggende gebieden.

De metro is een handig alternatief voor parkeren. Metrostation Hoek van Holland Haven is goed bereikbaar en biedt een snelle verbinding met omliggende gebieden.

metro hoek van holland strand R Port

Hoek van holland is makkelijk parkeren!

Parkeren in Hoek van Holland is goed geregeld om jouw dagje uit of vakantie soepel te laten verlopen. Of je nu op zoek bent naar gratis parkeren in Hoek van Holland, een plekje dichtbij de metro, of speciale parkeerplaatsen voor invaliden, je vindt het allemaal hier. Ontdek de verschillende opties en kies de plek die het beste past bij jouw plannen. Zo wordt je bezoek aan Hoek van Holland een zorgeloze ervaring. En heb je vragen kijk dan gerust op onze contact pagina.  We helpen je graag verder op weg!

Onze andere arrangementen